Seniornet Vlaanderen VZW Klik hier voor de handleiding.
Seniornet Vlaanderen VZW
Profiel | Registreer | Actieve Onderwerpen | Deelnemers | Zoeken | FAQ
 Alle Fora
 Registratie Reglementering en Afspraken
Privacy Statement for Seniornet Vlaanderen VZW

Iedere bezoeker kan berichten lezen.
Maar om een vraag te stellen of een antwoord te publiceren, moet u aanmelden (inloggen) met een naam en een wachtwoord.

Dit registreren kost nauwelijks enige moeite. Het heeft alleen de bedoeling om storende berichten te weren.
U moet enkel uw naam ( of een zelf gekozen bijnaam), een paswoord en uw e-mail adres opgeven. Dit moet wel een geldig en werkend e-mailadres zijn. Indien wordt vastgesteld dat uw e-mailadres niet werkt, wordt uw registratie zonder verdere kennisgeving verwijderd.
Naam en paswoord zijn nodig om in te loggen om berichten te kunnen schrijven of te beantwoorden.
Het e-mailadres is nodig om berichten te ontvangen over forum categorieën waarop U intekent.

U moet wel begrijpen dat alle informatie in de forums openbaar wordt. Geef dus niet meer persoonlijke informatie dan strikt nodig is en gebruik bij voorkeur een speciaal daartoe aangemaakt, gratis e-mailadres (vb. hotmail, yahoo, enz.)
Seniornet Vlaanderen draagt er zorg voor dat de gegevens niet worden gebruikt buiten de werking en de context van dit forum.

Als u een bericht aantreft waarvan u vindt dat het niet thuis hoort in het betrokken onderwerp of forum, mail dit dan a.u.b. aan de webmaster.
Wij behouden ons het recht voor berichten van het forum, zonder opgave van reden, te verplaatsen, samen te voegen, te vergrendelen of te verwijderen.

Voor vragen over het forum, vergeten wachtwoorden of andere opmerkingen kunt u mailen met  webmaster@seniornetvlaanderen.be.

Om te kunnen deelnemen aan deze forums moet uw browser zo ingesteld zijn dat "cookies" worden aanvaard. Cookies worden gebruikt om uw gebruikersnaam en paswoord te onthouden, zodat u de volgende keer kunt aanmelden (inloggen) zonder opnieuw te registreren. Registreren doet u dus maar één keer!

SeniornetVlaanderen, de uitgever van de website , is niet aansprakelijk voor de inhoud van het forum.
Deze uitgever aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan computersystemen, die ontstaan is door het opvolgen van op het forum gepubliceerde tips, antwoorden en adviezen.

Dit forum is wat het zegt: "Een computer forum". Het is geen chatruimte en geen praatcafé. Wie dat zoekt, kan zijn plezier gemakkelijk elders vinden.

Wat kan niet?
Het is absoluut verboden om (sluik)reclame te maken, voor wat of wie dan ook.
Het is verder ook verboden om andere gebruikers uit te schelden of op welke manier dan ook onheus te behandelen. Dit doet geen afbreuk aan het absolute recht op vrije meningsuiting van iedereen, zolang dit gebeurt met respect voor het "anders zijn van de anderen". De Seniornet Animatoren en de webmaster bewaken het naleven van deze regels. Zodra een overtreding wordt vastgesteld, wordt de overtreder zondermeer geschrapt als deelnemer, de berichten worden verwijderd en verdere toegang tot het forum wordt geblokkeerd voor de betrokken overtreder. Ervaring leert ons dat we dit maar zelden moeten doen. Wie met goede bedoelingen deelneemt aan de forumactiviteiten, zal er dan ook alleen maar plezier aan beleven.

Als u instemt met de forumregels van deze overeenkomst, klik dan op de knop [Akkoord] om nu te registreren.
Wenst u niet te registreren, klik dan op de knop [Annuleer]. U kunt nog steeds de berichten lezen, maar u kunt zelf geen berichten verzenden of beantwoorden.Indien U verdere vragen heeft over deze reglementering, of over het gebruik van deze fora, contacteer dan de administrator op: webmaster@seniornetvlaanderen.be


Seniornet Vlaanderen VZW © Seniornet Vlaanderen VZW Naar begin van de pagina
Generated in 0.02 sec. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05